webshop

over kruiskaars

Kruiskaars is een product van Kaarsenmakerij De Punt uit Soest, de kaarsenproducenten van de Amerpoort Groep. De Amerpoort Groep is een middelgrote Nederlandse organisatie die zich ten doel heeft gesteld mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een veilige en geborgen omgeving te bieden waarin zij volledig tot hun recht kunnen komen.
Elk Kruiskaars product wordt op dusdanige wijze geproduceerd en verpakt dat onze mensen altijd in staat zijn hun eigen talenten ten volle te benutten - maar ook nooit door hun eigen grenzen zullen worden afgewezen.

Kruiskaars is een eenvoudig product maar toch met finesse en met aandacht voor detail samengesteld en verpakt. Dat is zo mooi: onze mensen aanschouwen terwijl ze trots werken aan een hoogwaardig product, vol besef dat zij degenen zijn die helpen deze producten te realiseren.

Omdat alle aandacht uitgaat naar de kwaliteit van het product en de omstandigheden waarop Kruiskaars producten worden geproduceerd, kunnen wij 'next day delivery' van het Kruiskaars product helaas niet realiseren. Elke bestelling wordt spoedig bij u afgeleverd, maar geef ons even een paar dagen om het allerbeste voor u mogelijk te maken. 

Vragen over Kruiskaars? Dat begrijpen wij. Antwoorden vindt u natuurlijk op deze website - klik gerust even door, of op de website van de Amerpoort Groep zelf.
Hebt u liever een indruk van onze kaarsenmakerij? Dat kan ook! Bezoek hiervoor onze Facebook pagina. Direct contact? Zelfs dat kan, ga hiervoor naar onze contactpagina.


 

Kruiskaars. De nieuwe zelfdovende dinerkaars met de bijzondere kaarsenstandaard....